Fórum 30kmh.cz

Fórum pro sdílení znalostí a zkušeností:
30kmh.cz

Cyklisté v Praze aneb Další osud Smetanova nábřeží

Vážení členové a příznivci, i vy máte možnost zapojit se do debaty v rámci diskusního večera uspořádaného studentským časopisem Fobia. Proti sobě usednou člen našeho sdružení p. Ing. Štěpán Rada a zástupce sdružení Auto*Mat Vít Masare.

Pozvánka na akci na stránkách časopisu Fobia

Auto*Mat dlouhodobě propaguje omezování individuální automobilové dopravy. Lobbingové záměry této organizace však v poslední době selhávají. To je i případ uzavírání Smetanova nábřeží pro individuální automobilovou dopravu. Tento „pokus na lidech“ měl na základě nátlaku Auto*Matu magistrát začít uskutečňovat počínaje sobotou 18.5.2013.  Z důvodu nezájmu úřadů, veřejnosti a také nedostatku finančních prostředků na realizaci dopravního značení se však uzavírky konat nebudou. Auto*Mat si nepochybně bude chtít tento debakl vynahradit horečnou mediální aktivitou.

Naše sdružení s omezováním automobilové dopravy na Smetanově nábřeží nesouhlasí.

Pozvání časopisu Fobia si velmi ceníme, protože se jedná o historicky první debatu na téma městské dopravy, kde mezi sebou nedebatují pouze příznivci omezování automobilového provozu. Proto je důležitá i vaše podpora!

Přijďte proto ve čtvrtek 16. 5. do Jam Café na Národní třídě. Akce se koná od 20 hodin a kromě p. Rady budou přítomni i další zástupci našeho sdružení.

Akce na Facebooku